2020 Evlilik Hazırlıkları ve Düğün Ekipmanları Fuarı

2020 Evlilik Hazırlıkları ve Düğün Ekipmanları Fuarı

Evlilik Dünyası evlenecek çiftlere yol göstermeye devam ediyor…

Her yıl Türkiye’de 500 bin çift evleniyor, bu evliliklerin yaklaşık 90 bin'i ise İstanbul'da gerçekleşiyor. Evlilik Hazırlıkları Fuarı 40 bin'e yakın çiftin düğün ve ev hazırlığı sürecinde fikir edindiği ve alışveriş yaptığı bir nokta olmaya her yıl devam ediyor. 

Bu yıl 17 – 19 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar’da 18.si düzenlenecek fuar için hazırlıklar başladı!

Bu güne kadar 450.000’den fazla çifte evlilik sürecinde rehberlik eden Evlilik Hazırlıkları Fuarı, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekânından organizasyona kadar farklı iş kollarından temsilcileri bir araya getirerek 18. kez ziyaretçisine güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkânı sunacak. Sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek ürün gruplarıyla yeni firmaları da ziyaretçiyle buluşturan fuar, 2020 yılında da zengin ürün ve  hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlerin hizmetinde olacak.

3 gün sürecek organizasyonda ziyaretçi çiftler aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabilecekler, fiyat karşılaştırması yapabilecekler, yeni trendleri takip edebilecekler ve fuara özel çeşitli kampanyalardan yararlanabilecekler.

Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak yıllardır fuar içerisinde yer alan düğün ekipman firmaları için de ayrı bir çalışma gerçekleşecek. Organizasyon ve düğün işi yapan firmaların toptan alım veya kiralama yapabileceği birbirinden başarılı ekipman firmalarını fuarda bir araya getirerek, hem yurt içinden hem de yurt dışından doğru alıcı ile buluşturacağız.

Fuarda yer almak için; 0212 297 04 17 numarasından bizlere ulaşabilir ve şimdiden yerinizi ayırtabilirsiniz!

@patikafuar